Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 10 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.015
ABV:
7.0 %
IBU:
25
EBC:
18
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 4.090
Miuncheno salyklas 22.0 1.140
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.380
Kukurūziniai dribsniai 3.0 0.380
Abbey 50.0 0.230
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1204.5 0.020
      6.240

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.9 25 60
Hallertau Mittelfruh 4.9 10 30
Hallertau Mittelfruh 4.9 16 5
      51  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 13.0 78

Pastabos

50C -- 20 min
62C -- 20 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
84C --> 76C

Fermentacija 18C, po 5 dienų 20C
Prisijungę aludariai