Receptas / Nuoga blondinė
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. rugpjūčio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 10 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.090 | 65.5 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 1.140 | 18.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.380 | 6.1 | |
Kukurūziniai dribsniai | 3.0 | 0.380 | 6.1 | |
Abbey | 50.0 | 0.230 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1204.5 | 0.020 | 0.3 | |
6.240 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.9 | 25 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.9 | 10 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.9 | 16 | 5 | |
51 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 13.0 | 78 |
Pastabos
50C -- 20 min
62C -- 20 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
84C --> 76C
Fermentacija 18C, po 5 dienų 20C
62C -- 20 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
84C --> 76C
Fermentacija 18C, po 5 dienų 20C