Receptas / Bramling Cross apyniuotis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 12 d.
Parametrai
OG:
1.081
|
|
FG:
1.027
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
97
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
1.20
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 4.000 | 100.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bramling Cross (U.K.) (pirmas misos apyniavimas) | 7.3 | 50 | 60 | |
Bramling Cross (U.K.) | 7.3 | 25 | 40 | |
Bramling Cross (U.K.) | 7.3 | 25 | 20 | |
Bramling Cross (U.K.) | 7.3 | 50 | 0 | |
Amerikietiško ąžuolo gabaliukai | 0.0 | 25 | 0 | |
175 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 6.0 | 67 |
Pastabos
Salinimas:
~59-64°C - 105 min. + 3g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 75˚C
Išviso 120 min.
Aplinkos temperatūra ~25°C
~59-64°C - 105 min. + 3g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 75˚C
Išviso 120 min.
Aplinkos temperatūra ~25°C
svyturys
2012 m. Liepos 4 d.Dainius
2012 m. Liepos 4 d.Grįžęs randu 26°C.
Dainius
2012 m. Liepos 12 d.DV
2012 m. Liepos 13 d.Mano galva stiprus dumo skonis ir didelis IBU graziai dera tarpusavyje, jei butu ne toks kartus jau butu negerai.
Bendrai paemus maloniai nustebino.
Dainius
2012 m. Rugpjūčio 7 d.O šiaip, man labai smagu tokius nekasdieniškus alus daryt.