Receptas / Bandomasis Blanc
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas. | 4.0 | 6.000 | 57.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.000 | 38.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 3.8 | |
10.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 12 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 30 | 15 | |
42 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 24.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 4.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas :
55 - 15 min
68 - 45 min
70 - 15 min
72 - 15 min
Kalendros sėklas susmulkinau.
Fermentacija prie +19
Išpilstymas bus po 9 dienų.