Informacija

Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 7 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
11
EBC:
8
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas. 4.0 6.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
      10.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 12 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 30 15
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 24.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 15.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 15.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 15.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 4.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas :

55 - 15 min
68 - 45 min
70 - 15 min
72 - 15 min

Kalendros sėklas susmulkinau.
Fermentacija prie +19 
Išpilstymas bus po 9 dienų.
Prisijungę aludariai