Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 13 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.012
ABV:
8.6 %
IBU:
29
EBC:
60
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 3.400
BEST Munich Dark salyklas,00 28.0 0.800
CaraCrystal salyklas 120.2 0.600
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.300
Special B salyklas 290.4 0.200
Miežiniai dribsniai 3.0 0.200
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 801.2 0.100
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 40 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 40 20
Hallertauer Hersbrucker 3.5 35 5
      115  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 85
Prisijungę aludariai