Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
47 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. kovo 18 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.016
ABV:
6.1 %
IBU:
34
EBC:
38
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 15.0 4.000
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 1.300
brewferm aroma 150.1 0.700
karamelinis (naminis) 250.2 0.150
skrudintas kupiškis 200.2 0.150
      10.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.4 15 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 40 60
Magnum 10.4 10 30
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 5 10
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 5 0
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 75

Pastabos

pirminė fermentacija 1 savaitė. antrinėj 3 dienos, subuteliuotas ir prieš nešant į rūsį laikytas šiltai 3 d. po dviejų savaičių ragautas butelaitis (gal net visi trys iškart) skonis puikus. itin malonus ir neįkyrus savadarbio karamelinio salyklo skonis. puta pradžioj didele ir rodosi tiršta, bet deja laikosi neilgai
Prisijungę aludariai