Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.013
ABV:
5.3 %
IBU:
17
EBC:
7
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 3.000
Bazinis salyklas 3.0 1.500
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 6.0 20 60
Curacao 2.0 20 30
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
3942 Belgian Wheat Yeast 100.0 75

Pastabos

Krano 20%/RO 80% + 2g CaCl2/10L

Komentarai

  • Tomas

    2012 m. Liepos 9 d.
    Įdomu kaip šį kartą skonis šių mielių pasireikš
  • Modeslovas

    2012 m. Liepos 9 d.
    Bandysiu pilstyt uz poros valandu. Paragasiu pakomentuosiu kaip jos šitame aluje atrodo ).
  • Modeslovas

    2012 m. Liepos 9 d.
    Na šitame variante mieles geriau skamba )). Skonis mielių panašus kaip prieš tai buvusiam Belgiškam šviesiam be kvičio, tik dauuuug švelnesnis. Bet alus tirštas "riebus" kaip ir prieš tai buves. Na keistokas toks kvietys. Guobalyno metu galesit pakaštavot )
Prisijungę aludariai