Receptas / Erstikio GINTARINĖ MIGLA
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 1 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 2.800 | 70.0 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 1.000 | 25.0 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 0.200 | 5.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.0 | 15 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 26 | 15 | |
41 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sausos kepimo mielės | 12.0 | 71 |
Pastabos
Salinimas:
60 min 67ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama ~80ºC vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -9 dienos.
antrinė -be antrinės.
60 min 67ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama ~80ºC vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -9 dienos.
antrinė -be antrinės.
haris
2012 m. Balandžio 21 d.erstikis
2012 m. Balandžio 21 d.