Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 12 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.025
ABV:
5.5 %
IBU:
27
EBC:
119
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 3.000
BEST Special X salyklas 352.4 0.500
Laktozė 1.0 0.400
Konditerinis cukrus (rudas) 501.2 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.8 0.250
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.200
      4.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kokosas 1.0 g - -
Kava 1.0 g - -

Pastabos

B.021/R.003
300g cukranendrių cukraus į virimą @flameout
300ml neplykytos kavos (šaldytuve per naktį, 70g kavos į 500ml vandens)
Prisijungę aludariai