Receptas / Cocoffee Milk breakfast stout
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 12 d.
Parametrai
OG:
1.067
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
119
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 3.000 | 64.5 | |
BEST Special X salyklas | 352.4 | 0.500 | 10.8 | |
Laktozė | 1.0 | 0.400 | 8.6 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 501.2 | 0.300 | 6.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 804.8 | 0.250 | 5.4 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.200 | 4.3 | |
4.650 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kokosas | 1.0 g | - | - | |
Kava | 1.0 g | - | - |
Pastabos
B.021/R.003
300g cukranendrių cukraus į virimą @flameout
300ml neplykytos kavos (šaldytuve per naktį, 70g kavos į 500ml vandens)
300g cukranendrių cukraus į virimą @flameout
300ml neplykytos kavos (šaldytuve per naktį, 70g kavos į 500ml vandens)