Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 13 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
24
EBC:
9
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.200
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.200
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.200
      5.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 51 60
Saaz (CZ) 4.0 23 10
Saaz (CZ) 4.0 11 5
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 14.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 6.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

20 l vandens
  • 52˚- 5 min
  • 62˚- 30 min (amylazė)
  • 72˚ - 30 min
  • 78˚ – 30 min
    • po 5 min 5 l pirmoko nutekinti, 5 l papildyti;
    • po 15 min iškelti salyklą ir perleisti 4 l vandens
Virti 90 min
  • Apyniai 60
  • Airiška kerpena 15
  • Apyniai 10
  • Apyniai 5

Prisijungę aludariai