Receptas / Perkūno pasaga
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 40.4 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.300 | 40.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 17.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.8 | |
5.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Köln Kölsch | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 6.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
20 l vandens
- 52˚- 5 min
- 62˚- 30 min
- 72˚ - 30 min
- 78˚ – 30 min
- po 5 min 5 l pirmoko nutekinti, 5 l papildyti;
- po 15 min iškelti salyklą ir perleisti 4 l vandens
- Apyniai 60
- Airiška kerpena 15
- Apyniai 10
- Apyniai 5