Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
23
EBC:
9
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 51 60
Saaz (CZ) 4.0 23 10
Saaz (CZ) 4.0 11 5
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Köln Kölsch 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 6.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

20 l vandens
  • 52˚- 5 min
  • 62˚- 30 min
  • 72˚ - 30 min
  • 78˚ – 30 min
    • po 5 min 5 l pirmoko nutekinti, 5 l papildyti;
    • po 15 min iškelti salyklą ir perleisti 4 l vandens
Virti 90 min
  • Apyniai 60
  • Airiška kerpena 15
  • Apyniai 10
  • Apyniai 5

Prisijungę aludariai