Receptas / Baltelis
Informacija
Kiekis:
57 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 16 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 10.000 | 75.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 1.000 | 7.5 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 110.2 | 1.000 | 7.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 901.4 | 0.500 | 3.8 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 1201.8 | 0.500 | 3.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 2.3 | |
13.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.0 | 150 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.0 | 50 | 20 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 40.0 | 74 |
Pastabos
Bd:19/01/20
og:1.060
fg:1.034 - 1.016
og:1.060
fg:1.034 - 1.016