Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
22
EBC:
44
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.000
Special B salyklas 291.4 0.300
Crystal malt 130.7 0.300
BEST Caramel Munich I salyklas 91.1 0.300
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 5 20
Columbus 16.0 5 15
Columbus 16.0 5 10
Columbus 16.0 5 5
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

B.023/R.001
No sparge mashing 3.9kg malt and 21L of water.
Strike temp. 78°C, reached temp 68.2°C.
Absorbtion rate for malt 1.1L/kg.
Preboil OG=1.040, V=17.5L
Ferment OG=1.050, V=13L (1L lost because of trub, 3.5L boil off).
FG=1.012
Prisijungę aludariai