Receptas / skersi vĖjai
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 1.130 | 48.3 | |
Vienos salyklas | 10.5 | 0.450 | 19.2 | |
Briess Pilsen DME | 4.0 | 0.450 | 19.2 | |
Caramel 10L (Briess) | 25.0 | 0.220 | 9.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.090 | 3.8 | |
2.340 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mosaic | 12.7 | 7 | 45 | |
Mosaic | 12.7 | 5 | 0 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 5 | 0 | |
Cascade (US) | 5.8 | 4 | 0 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 4 | 0 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Crossmyloof Kölsch | 12.0 | 79 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Whirlfloc Tabletės 1/4 | 1.0 g | Virimui | 15 min. | |
cukrus | 60.0 g | Buteliuose | - |
Pastabos
cukrus buteliuose +0.2% ABV