Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.021
ABV:
8.2 %
IBU:
23
EBC:
44
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miunchner salyklas 25.0 3.000
Tipple-blend 4.0 3.000
Brown 120.1 0.500
CaraCrystal 120.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      7.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.4 70 60
Saaz (Czech) 3.4 20 15
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 100.0 75

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Birželio 3 d.
    viskas kaip parasyta )
  • Modeslovas

    2012 m. Birželio 3 d.
    Nu bet Tipple tai turbo salyklas, vakar porteriuka viriau tai efektyvumas 90%
  • zaltys

    2012 m. Birželio 3 d.
    Guli dar, reik praimt, vanduo koks, jei galima, plačiau:)
  • Modeslovas

    2012 m. Birželio 4 d.
    Kaip nekeista nepasižimejau kas per vandenukas buvo (, bet kiek neša atmintis tai kazkas 50/50 RO/krano ir kreidos dar dejau )
  • konung

    2012 m. Birželio 10 d.
    Velniškai geras porteris. Spalva liuks, o jau kvapas kvapas. Šokoladas. Daug daug šokolado, bet taip švelniai, kad tiesiog jo negali būti per daug. Alokoholis maloniai šildo. Bet visumoj pirmas gurkšnis ir supranti - žiauriai geras.
Prisijungę aludariai