Receptas / Erstikio VILKŲ KARDINOLAS
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 13 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.800 | 90.5 | |
Karamelinis salyklas | 241.6 | 0.400 | 9.5 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Wolf | 13.0 | 16 | 60 | |
Styrian Cardinal | 10.0 | 25 | 0 | |
41 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 7.0 | 87 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiai
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)