Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.006
ABV:
5.1 %
IBU:
31
EBC:
27
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 241.6 0.400
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Wolf 13.0 16 60
Styrian Cardinal 10.0 25 0
      41  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai