Receptas / Gal dar gausis lageris?
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 12 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.76
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 95.2 | |
Kukurūzų dribsniai | 4.0 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit | 17.0 | 10 | 70 | |
Hersbrucker (German) | 1.5 | 100 | 70 | |
Summit | 17.0 | 35 | 1 | |
145 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Lager | 18.0 | 80 |
Pastabos
o jei nesigaus lageris, tai bus Kalifornijos elis :)
Salinta 1,5 val. prie 64-65 C.
Pirminė fermentacija ±18-19 C. Fermentacija vyko 10-12 dienų.
Salinta 1,5 val. prie 64-65 C.
Pirminė fermentacija ±18-19 C. Fermentacija vyko 10-12 dienų.
Naminis
2012 m. Birželio 12 d.