Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.012
ABV:
5.6 %
IBU:
17
EBC:
27
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 3.400
Medus 2.0 0.600
CaraCrystal 120.2 0.500
Melanoidinas 70.2 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 78

Nuotraukos

Komentarai

  • audryla

    2012 m. Gegužės 24 d.
    Lucky You :-)
  • Dainius

    2012 m. Liepos 11 d.
    Skanautas 2012.06.21. VAK
    Kaip ir nieko blogo, tvarkingas, bet kažko super irgi nėra - ekstraktas...
  • Vytenis

    2013 m. Gruodžio 9 d.
    Naujokui - galiu perpyles is pirmines sudeti 2L. vandeny pavirta medu ir pamaises pilstyti i butelius? Ar ne taip supratau. Ir ar reikia cukraus dar uzgazavimui. Dekoju.
  • Peckelis

    2013 m. Gruodžio 9 d.
    Vienu atveju gali - jei medaus kiekis daugmaž atitiks užgazavimui reikalingą fermentuojamų cukrų kiekį, t. y., 4-8 gramai litrui, priklausomai nuo alaus stiliaus. Ir jokio cukraus, bo fontanų turėsi, tiek, kiek butelių;) Žiūrėti: http://www.atvirasalus.lt/wiki/straipsniai:cukraus_skaiciavimas_alaus_uzgazavimui_1_dalis
  • Vytenis

    2013 m. Gruodžio 10 d.
    Aciu! buciau jau prisvires sipuskes su tiek medaus :))
Prisijungę aludariai