Receptas / My Imperial Darkness
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 26 d.
Parametrai
OG:
1.101
|
|
FG:
1.030
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
53
|
|
EBC:
128
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 44.8 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 29.9 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 166.1 | 0.500 | 7.5 | |
Laktozė | 1.0 | 0.250 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1506.6 | 0.250 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.6 | 0.250 | 3.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 3.7 | |
TF Pale Chocolate | 628.0 | 0.200 | 3.0 | |
6.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.7 | 40 | 60 | |
East Kent Golding | 5.0 | 30 | 2 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 22.0 | 75 |
Pastabos
Priedai į secondary:
1 cinamono lazdelė
30g kavos pupelių traiškytų
3g maltų muskato riešutų
40 g čili pipiriuko
1 cinamono lazdelė
30g kavos pupelių traiškytų
3g maltų muskato riešutų
40 g čili pipiriuko