Receptas / Rauch Weizen meets Ramunelen
Informacija
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 3.000 | 57.7 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.200 | 42.3 | |
5.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3787 Trappist High Gravity | 80.0 | 80 |
Pastabos
7 gr. ramunėlių ir 7 gr kalendros virimo pabaigoj.
1:1 50 C rest. 66 - 2 valandos. tekinti pakėlus iki 77C.
1:1 50 C rest. 66 - 2 valandos. tekinti pakėlus iki 77C.
haris
2012 m. Gegužės 13 d.vidmantas
2012 m. Gegužės 13 d.Zydrius
2012 m. Gegužės 14 d.Dainius
2012 m. Liepos 11 d.O šitas man labai patiko! Rūkytus labai mėgstu, čia dūmo buvo pakankamai.