Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 13 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.009
ABV:
4.5 %
IBU:
12
EBC:
13
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 15.0 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.200
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 12.0 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787 Trappist High Gravity 80.0 80

Pastabos

7 gr. ramunėlių ir 7 gr kalendros virimo pabaigoj.

1:1 50 C rest. 66 - 2 valandos. tekinti pakėlus iki 77C.

Komentarai

  • haris

    2012 m. Gegužės 13 d.
    Jau vyrei? labai idomu kas gausis? kazkaip galvojau i kvietini ideti rukyto salyklo. tik nezinau kiek? tu gerai pavarei :)
  • vidmantas

    2012 m. Gegužės 13 d.
    Įtariu dešros dominuojantį skonį. 3kg rūkyto, drąsu...Trappistai gali ir pralaimėti.

  • Zydrius

    2012 m. Gegužės 14 d.
    yra kam rungtis. bus ragavimui kas besigautu;-)
  • Dainius

    2012 m. Liepos 11 d.
    Ragautas 2012.06.21 VAk'e
    O šitas man labai patiko! Rūkytus labai mėgstu, čia dūmo buvo pakankamai.
Prisijungę aludariai