Receptas / Saison bandymas
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 66.7 | |
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.000 | 26.7 | |
viking munich dark | 22.0 | 0.500 | 6.7 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 15 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 50 | 50 | |
Cascade (NZ) | 7.0 | 10 | 10 | |
Cascade (NZ) | 7.0 | 15 | 5 | |
Cascade (NZ) | 7.0 | 25 | 0 | |
115 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lille Saison crossmyloaf | 24.0 | 85 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinas su viskuo | 400.0 g | Antrinei fermentacijai | 7 d. | |
Greipfurtas | 200.0 g | Antrinei fermentacijai | 7 d. | |
Juodieji pipirai | 10.0 g | Antrinei fermentacijai | 7 d. |