Informacija

Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 29 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.008
ABV:
5.0 %
IBU:
21
EBC:
7
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 7.000
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
Ryžių dribsniai 0.0 0.800
CaraPils salyklas 4.5 0.300
      10.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 11.0 30 45
Mosaic 11.0 20 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 30.0 83

Pastabos

46litrai 

70% Viking Malt Pilsner
10% Best, Viena
10% kukurūzų dribsniai (be cukraus iš maximos)
7% ryžių dribsniai 
3% caraPils

PH salinimo vandens 5.4 (kreida + fosforas)

50°C -15min
65°C -70min
72°C -15min
78°C -tekinimas
100°C -90min

IBU 20-, apyniai-Mozaic (45min- 30g, 5min -20g)

Mielės-Fermentis Saflager W34/70 (naudotos 4 kartos)

Fermentacija:
12°C-3d.
14°C-1d.
15°C-1d.
16°C-2d.

Cold crash 1°C-2d.

Brandinimas kege 1-4°c 4 savaitės
Prisijungę aludariai