Receptas / dunkel 2020
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 4 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
37
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 38.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.700 | 32.4 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 1.000 | 19.0 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.4 | 0.150 | 2.9 | |
Special B salyklas | 291.2 | 0.150 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 810.8 | 0.150 | 2.9 | |
BEST Caramel Rye salyklas | 80.7 | 0.100 | 1.9 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition | 5.5 | 10 | 60 | |
Magnum | 10.7 | 12 | 60 | |
Hallertauer Tradition | 5.5 | 9 | 15 | |
31 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2206: Bavarian Lager | 13.0 | 80 |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CVTHX7L
v. 18,8+16,8 ltr RO/100
2,5 gr CaCl2 + 2,2 gr CaSO4 pH->5,45
75 min
ferm 12C
v. 18,8+16,8 ltr RO/100
2,5 gr CaCl2 + 2,2 gr CaSO4 pH->5,45
75 min
ferm 12C