Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 4 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
23
EBC:
37
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.700
BEST Rye Malt 8.0 1.000
BEST Caramel Amber salyklas 71.4 0.150
Special B salyklas 291.2 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 810.8 0.150
BEST Caramel Rye salyklas 80.7 0.100
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Tradition 5.5 10 60
Magnum 10.7 12 60
Hallertauer Tradition 5.5 9 15
      31  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2206: Bavarian Lager 13.0 80

Pastabos

https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CVTHX7L
v. 18,8+16,8 ltr RO/100
2,5 gr CaCl2 + 2,2 gr CaSO4 pH->5,45
75 min
ferm 12C 

Prisijungę aludariai