Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugpjūčio 15 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.018
ABV:
5.4 %
IBU:
37
EBC:
9
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Pilsner Malt 3.8 3.000
Viking Wheat Malt 5.0 0.500
Viking Dextrin Malt 13.0 0.250
      3.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina Bavaria 7.2 15 60
Summit 12.6 20 15
Summit 12.6 30 0
Mandarina Bavaria 7.2 30 0
      95  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LALBREW® VOSS KVEIK ALE YEAST 6.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 5.0 g Virimui 15 min.
Citrinos žievelė 5.0 g Virimui 15 min.
Greipfruto žievelė 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

60min ~@70C

Fermenteryje 5 dienos 25C
Prisijungę aludariai