Receptas / La Passion
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugpjūčio 9 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 45.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 45.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.400 | 9.1 | |
4.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 60 | |
Mosaic | 12.5 | 5 | 5 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
55-25
67-1h
70-30
Verdam 15min. Atšaldom iki 40-50 dedam rūgštu salykla 200g į 23l, paliekam 2 parom ir verdam
kaip įprasta.
1 dieną prieš pilstant MJ pasifloru skonis
LAAAAABAI SUNKU IŠPLAUT FERMENTERI NUO KVAPO PASIFLORU