Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugpjūčio 9 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.008
ABV:
4.4 %
IBU:
9
EBC:
7
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.400
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 60
Mosaic 12.5 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

55-25 67-1h 70-30 Verdam 15min. Atšaldom iki 40-50 dedam rūgštu salykla 200g į 23l, paliekam 2 parom ir verdam kaip įprasta. 1 dieną prieš pilstant MJ pasifloru skonis LAAAAABAI SUNKU IŠPLAUT FERMENTERI NUO KVAPO PASIFLORU
Prisijungę aludariai