Receptas / Gegužinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.054
|
|
|
FG:
1.011
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
30
|
|
|
EBC:
7
|
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 98.0 | |
| Acid malt | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
| 5.100 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Hersbrucker (German) | 5.1 | 30 | 45 | |
| Hersbrucker (German) | 5.1 | 36 | 15 | |
| Hersbrucker (German) | 5.1 | 34 | 5 | |
| 100 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar Nottingham arba WYEST 2565 Kölsch | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 20 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 20 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min

audryla
2012 m. Birželio 7 d.Gytis
2012 m. Birželio 22 d.Lengvas vaisių kvapas, skonis švarus, apynių skonis juntamas nuo pat pradžių, bet neišsišoka, lengvo, gaivaus alaus pojūtis. Super!
Zydrius
2012 m. Birželio 22 d.Artis
2012 m. Birželio 22 d.Lengvas ir gaivus alus, net keista, kad 5.6% ABV. Gerai subalnsuotas, kaip ir dauguma Audrylos alų :)
Labai patiko!
Dainius
2012 m. Liepos 11 d.Beveik tobulas.