Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 11 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 20 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
30
EBC:
7
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Acid malt 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 5.1 30 45
Hersbrucker (German) 5.1 36 15
Hersbrucker (German) 5.1 34 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham arba WYEST 2565 Kölsch 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 20 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Komentarai

  • audryla

    2012 m. Birželio 7 d.
    Oij... ojojojoj... koks minkštas alus gavos... tik reikia palaikyt, kad Hersbrucker nurimtų... nėra apynio daug, bet pagal vandens minkštumą truputį išsišoka koleikas...
  • Gytis

    2012 m. Birželio 22 d.  
    VAK 2012 06 21
    Lengvas vaisių kvapas, skonis švarus, apynių skonis juntamas nuo pat pradžių, bet neišsišoka, lengvo, gaivaus alaus pojūtis. Super!
  • Zydrius

    2012 m. Birželio 22 d.
    ragautas VAK 2012 06 21. Superiecas!
  • Artis

    2012 m. Birželio 22 d.
    VAK 2012-06-21
    Lengvas ir gaivus alus, net keista, kad 5.6% ABV. Gerai subalnsuotas, kaip ir dauguma Audrylos alų :)
    Labai patiko!
  • Dainius

    2012 m. Liepos 11 d.
    Štai ką duoda vandens paruošimas ir pH kontrolė!!!
    Beveik tobulas.
Prisijungę aludariai