Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 18 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.012
ABV:
6.2 %
IBU:
23
EBC:
20
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.900
Avižiniai dribsniai 4.0 0.900
BEST Caramel Extra Dark salyklas 201.2 0.300
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.200
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
Magnum 13.0 15 10
Citra 12.0 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

  1. 25 l vandens
  2. 42˚ – 45 min (su avižiniais dribsniais, LIDL, kuriuos reikia virti apie 20 min)
  3. 65˚ – 60 min (su salyklais)
  4. 78 – 45 min (lėtai tekini)
    • -10 l pirmoko,
    • +4 l tekinimo vandens,
    • +4 l tekinimo vandens iškėlus salyklus (prieš ciklo pabaigą)
  5. 100˚ – 90 min
    • 60 min
    • 15 min
    • 10 min


Prisijungę aludariai