Receptas / Musėt birželis
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 17 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 12.000 | 87.0 | |
Bazinio salyklo kepalėliai | 120.1 | 1.800 | 13.0 | |
13.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 120 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 240 | 0 | |
360 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 24.0 | 80 |
Pastabos
Misos neverdu, tik apynių arbatėlę (120 g). 240 g apynių užpilu baigusia virt arbatėle, ir ataušus supilu į fermentavimosi kubilą.
P. Niekui paliepus, man panorėjus :
Apynius pakeičiau į Saaz, kiekį padvigubinau.
Bandau daryt bazinio salyklo kepalėlius. Kaip gausis pamatysim, o dabar iš lempos rašau EBC 120
Jei kas turit patirties su tais kepaliukais, nesidrovėkit pakomentuot ;)
P. Niekui paliepus, man panorėjus :
Apynius pakeičiau į Saaz, kiekį padvigubinau.
Bandau daryt bazinio salyklo kepalėlius. Kaip gausis pamatysim, o dabar iš lempos rašau EBC 120
Jei kas turit patirties su tais kepaliukais, nesidrovėkit pakomentuot ;)
gvolkas
2012 m. Gegužės 17 d.getjonas
2012 m. Gegužės 17 d.null
2012 m. Gegužės 17 d.getjonas
2012 m. Gegužės 17 d.