Receptas / Pušinis v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 81.8 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 1.000 | 18.2 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M29 French Saison | 12.0 | 89 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pušų pumpurai | 20.0 g | Virimui | 60 min. | |
Pušų pumpurai | 20.0 g | Virimui | 30 min. | |
Pušų pumpurai | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Pušų pumpurai | 10.0 g | Virimui | - | |
Pušų pumpurai | 40.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Pagal 100% spruce tip saison
Variacija su džiovintais pušų spurgais plius įdėti apyniai
Variacija su džiovintais pušų spurgais plius įdėti apyniai