Receptas / Kvietinis baltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 3.200 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 3.200 | 50.0 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 13.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 100.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 30.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
55*- 15 min
62*- 60 min
72*- 20 min
78*- 2 min
62*- 60 min
72*- 20 min
78*- 2 min