Receptas / Belgas nr 2
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.800 | 60.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.800 | 39.1 | |
4.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.0 | 15 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 3.0 | 20 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kveik | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 70.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 22.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
65C - 60min
75C- 10min