Receptas / Žolelių alus (pirmas bandymas)
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 21 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 81.0 | |
Cukrus | 0.0 | 0.400 | 19.0 | |
2.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kiaulpienių žiedai | 0.5 | 25 | 60 | |
Cinamono lazdelė | 0.0 | 3 | 60 | |
Kietis | 0.7 | 70 | 60 | |
98 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Nulupta 1 citrina ir visos zievelės įdėtos į verdamą misą