Receptas / Jovarų
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miežinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 71.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 3.200 | 28.6 | |
11.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
styrian wolf | 10.1 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
OMEGA Yeast – OYL-033 – Jovaru™ | 12.0 | 85 | |
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 30.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 5 min. |