Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 5 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.016
ABV:
6.4 %
IBU:
18
EBC:
26
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas vokiškas 3.0 4.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Munchner 25.0 0.400
Aroma 150.1 0.200
Special B 350.3 0.200
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 30 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 20 15
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
1214 | Belgian Abbey 100.0 75

Pastabos

krano/RO 50%/50%
+ 2g CaSO4 /10L
RA-70 (optimalus 70)
Bandysim padaryt Turbid mashing

Komentarai

  • Maegnar

    2012 m. Rugsėjo 24 d.
    Vienas skaniausių alų, kurį esu ragavęs. Malonus džiovintų razinų kvapas, lengvai geriamas. Mano sveikinimai aludariui :)
Prisijungę aludariai