Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.014
ABV:
4.4 %
IBU:
52
EBC:
77
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežiniai dribsniai 3.0 1.600
BEST Rye Malt 8.0 1.000
BEST Caramel Extra Dark salyklas 185.1 1.000
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.500
BEST Whiskey Malt 3.5 0.500
TF Oat Malt 6.3 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
BEST Munich salyklas 15.5 0.500
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Wolf 13.8 30 60
Herkules 14.5 20 15
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew S-33 11.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Miežių salyklo ekstraktas 200.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai