Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 14 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.006
ABV:
5.0 %
IBU:
20
EBC:
6
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking pale ale 3.0 3.000
Viking kvietinis 3.0 2.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 7.5 20 60
Challenger 7.5 5 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Citrinos žievelė 40.0 g Virimui 3 min.
Kalendra 20.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Virimo pabaigoje dėta 2 citrinų žievė (tarkuota iki baltumo, baltumo neliečiant). 
Taip pat 2 maži arbatiniai šaukšteliai kalendros miltelių. 

Salinta 68 laipsnių temp. 
Prisijungę aludariai