Receptas / Kvietinis (viking) su Citrinos žieve
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking pale ale | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Viking kvietinis | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 7.5 | 20 | 60 | |
Challenger | 7.5 | 5 | 10 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citrinos žievelė | 40.0 g | Virimui | 3 min. | |
Kalendra | 20.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Virimo pabaigoje dėta 2 citrinų žievė (tarkuota iki baltumo, baltumo neliečiant).
Taip pat 2 maži arbatiniai šaukšteliai kalendros miltelių.
Salinta 68 laipsnių temp.
Taip pat 2 maži arbatiniai šaukšteliai kalendros miltelių.
Salinta 68 laipsnių temp.