Receptas / GIRA v0.1
Informacija
Kiekis:
3 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 22 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
3.2 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
71
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Duona šviesi | 3.0 | 0.800 | 72.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.250 | 22.7 | |
Degintas salyklas | 1415.5 | 0.050 | 4.5 | |
1.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis SafAle BE-134 | 12.0 | 51 |
Pastabos
tiesiog gira
Pirmas bandymas.
Paskrudinta duona, 800 g kepaliukas ir 5 l vandens.
OG 12, rimti reikaliukai :D
Po paros krito iki 10, naudotos mielės, 2 šaukštai, silpnai dirba.
2 paros iki 7. Saldu ir 2,5 laipsniai.
3 para 6. pasirodo liko tik trys litrai.
Nerūgštu, saldoka bet jau ne per daug. Supilsčiau į butelius.
Kitam kartui pridėti 2l vandens ir viso dėti 300 g cukraus.