Informacija

Kiekis:
6 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 1 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.020
ABV:
3.5 %
IBU:
0
EBC:
5
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Nakvosėlis 1.0 2.700
Pienas 1% 0.0 2.700
Cukrus 0.0 0.150
      5.550

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 0.0 57

Pastabos

Subuteliavau primesdamas razinų ir citrinos žievių

Komentarai

  • erstikis

    2012 m. Birželio 1 d.
    Žiauriai įdomu,kas per skonis su pienu. Ir paklausiu už visus besidominčius - kas per "Nakvosėlis"?
  • vidmantas

    2012 m. Birželio 1 d.
    Biržiečiai vadindavo trečioką nakvosėliu. Šiuo atveju buvo 1,016. Praktikos giros gamyboje netur, tai įtariu truputį perlaikiau. Trūksta saldumo. Skonis labai švelnus. Bet tikroji degustacija po keletos dienų.
  • svyturys

    2012 m. Birželio 3 d.
    Alus+pienas=tryda :D. Čia mano naktinė nuomonė ;)
  • vidmantas

    2012 m. Birželio 3 d.
    Visai skani gavosi, bet skonis į tradicinę neužneša. Kartosiu įnešdamas tam tikras korekcijas
Prisijungę aludariai