Receptas / Belle Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 5.000 | 78.1 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 7.8 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 7.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 3.1 | |
Aroma salyklas | 150.1 | 0.200 | 3.1 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 3.2 | 35 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 3.8 | 35 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 65 | 0 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 65 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 80 |