Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. spalio 19 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
27
EBC:
7
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.300
Cukranendrių cukrus 3.0 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 50 60
Saaz (CZ) 4.0 30 15
Amarillo 9.5 10 1
Mosaic 12.5 10 1
Amarillo 9.5 10 0
Mosaic 12.5 10 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 40.0 g Virimui 15 min.
Citrinos žievelė 10.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 4.0 g Virimui 15 min.
Abrikosai 800.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Salinimas:
65 laipsniai - 80min
72 laipsniai - 15min

  • Naudoti šviežius abrikosus. Juos kaitinant padaryti is ju tyrę ir tada užšaldyti. Užšaldytą tyrė sudėti 7iom dienom kaip paprastą sausą apyniavimą (siūlyčiau naudoti apynių maišelį mirkymui).
  • Naudoti tik paviršutinę apelsinų ir citrinų žieveles. Vengti "baltos" žievės, nes ji karti.
  • Naudoti cukranendrių cukrų - 15min virimo.

Prisijungę aludariai