Receptas / Kronenbourg 1664 Blanc klonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 50.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 40.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 6.0 | |
Cukranendrių cukrus | 3.0 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 40.0 g | Virimui | 15 min. | |
Citrinos žievelė | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 4.0 g | Virimui | 15 min. | |
Abrikosai | 800.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Salinimas:
65 laipsniai - 80min
72 laipsniai - 15min
65 laipsniai - 80min
72 laipsniai - 15min
- Naudoti šviežius abrikosus. Juos kaitinant padaryti is ju tyrę ir tada užšaldyti. Užšaldytą tyrė sudėti 7iom dienom kaip paprastą sausą apyniavimą (siūlyčiau naudoti apynių maišelį mirkymui).
- Naudoti tik paviršutinę apelsinų ir citrinų žieveles. Vengti "baltos" žievės, nes ji karti.
- Naudoti cukranendrių cukrų - 15min virimo.