Receptas / RIS-7
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. lapkričio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 24 d.
Parametrai
OG:
1.067
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
61
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.90
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas Vikingmalt | 6.0 | 10.000 | 55.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 27.8 | |
TF Crystal rye malt | 176.8 | 1.000 | 5.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 5.6 | |
juodas aluteksas | 1436.8 | 0.500 | 2.8 | |
VIKING CHOCOLATE | 904.9 | 0.500 | 2.8 | |
18.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 8.0 | 200 | 60 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 300.0 | 80 |