Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.013
ABV:
5.8 %
IBU:
31
EBC:
29
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.800
BEST Melanoidin salyklas 71.6 1.200
BEST Chocolate salyklas 911.2 0.060
      6.060

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 20 60
Amarillo 9.5 20 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• 60 min ~64ºC;
• tekinama ~80ºC vandeniu

Fermentacija:
kambario temperatūroje

Originalus – Erstikio MARS receptas
Amarillo apyniai verdant pakeisti Bravo apyniais

Prisijungę aludariai