Receptas / Lar-Gaarden
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 47.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.500 | 39.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 12.7 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition | 5.8 | 28 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 28 | 10 | |
56 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit (II generacija) | 200.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ryžių lukštai | 340.0 g | Salinimui | - | |
Apelsinų žievelė | 28.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 28.0 g | Virimui | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai (arbatos 3 pakeliai) | 3.0 g | Virimui | 5 min. |