Receptas / Kitoks Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 5.0 | 4.500 | 80.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.500 | 8.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.200 | 3.6 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.4 | 0.200 | 3.6 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 3.6 | |
5.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.0 | 20 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.2 | 30 | 60 | |
East Kent Golding | 5.0 | 80 | 0 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.2 | 70 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M29 French Saison | 12.0 | 89 |