Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.013
ABV:
7.6 %
IBU:
18
EBC:
44
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 6.000
Special B salyklas 290.4 0.500
BEST Caramel Munich I salyklas 90.7 0.500
CaraRed salyklas 50.0 0.500
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 30 60
Styrian Goldings 5.3 20 30
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 12.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Mielės SAFBREW BE-256

Prisijungę aludariai