Receptas / Dvigubo Karantino
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 6.000 | 75.0 | |
Special B salyklas | 290.4 | 0.500 | 6.3 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.7 | 0.500 | 6.3 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.500 | 6.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 6.3 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 20 | 30 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye | 12.0 | 82 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Mielės SAFBREW BE-256