Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 5 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.010
ABV:
7.5 %
IBU:
56
EBC:
25
IBU/OG:
0.83
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 5.000
Crystal 150.1 0.300
Brown Malt 120.1 0.200
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 14.0 10 60
Challenger (U.K.) 6.4 10 60
East Kent Golding (U.K.) 4.9 10 60
Challenger (U.K.) 6.4 30 30
East Kent Golding (U.K.) 4.9 30 30
East Kent Golding (U.K.) 4.9 50 2
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 85

Pastabos

7 g pelyno porai minučių virimo.
5 g airiškos kerpenos 15 min. virimo.
Salinimas 68 C temp.

Komentarai

  • GiN

    2012 m. Birželio 15 d.
    Neužteko apynių, tai dar pelyno nusprendei įdėt? :) Ar šaltą apyniavimą darysi?
  • Naminis

    2012 m. Birželio 19 d.
    Taip, tikrai taip, kad kartumo nepritrūktų, jojo užfiksavimui :) Šalto nedarysiu, tyngiu :)
Prisijungę aludariai