Receptas / Belgian Blond Beer
Informacija
Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 14 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Chateu Pilsen 2RS | 4.0 | 28.000 | 100.0 | |
28.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 100 | 75 | |
Hallertauer Tradition (German) | 4.0 | 50 | 5 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 50.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas pradedamas 75 ltr. vandens kurio temperatūra 45lps. pakeliam iki 63 paliekam 55min. keliam iki70 - 20min. pakeliam ik 78 porai min.
Tekinimas, verdant misą idedam 1gr. anyžių 100ltr.
Fermentacija 20lpsn. temperatūroje, pirmą parą laikant 22lps.
Lageriavimas min. 2 savaites 4lps. temperatūroje.
Tekinimas, verdant misą idedam 1gr. anyžių 100ltr.
Fermentacija 20lpsn. temperatūroje, pirmą parą laikant 22lps.
Lageriavimas min. 2 savaites 4lps. temperatūroje.
null
2012 m. Birželio 14 d.aristonas
2012 m. Birželio 14 d.Gytis
2012 m. Birželio 15 d.aristonas
2012 m. Birželio 17 d.Gytis
2012 m. Birželio 18 d.