Receptas / Urtės kvietys
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.300 | 41.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.300 | 41.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 9.0 | |
Ryžių lukštai | 0.0 | 0.250 | 4.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.6 | |
5.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 12 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 30 | |
22 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM41 | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 14.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 1.0 g | Virimui | 5 min. |