Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.033
FG:
1.012
ABV:
2.8 %
IBU:
6
EBC:
14
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Heidelberg kvietinis salyklas 39.0 3.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
      9.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 30
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 36.0 65

Pastabos

salinimas
38C-40C-10min

65C-45min

78->out

fermentavimas
po 3x20ltr. su tom pačiom mielėm visi, skirtingose temperatūrose(normalioje ir ribinėse)
1 fermenteris 17-19C (po kokiu 2parų pradejo gyvent)
2 fermenteris  22C (standartas)
3 fermenteris 28C-29C (po dvieju jau buvo i pabaigą)
pirmas ir trečias sumaišyti tarpusavyje, nes tokia mintis ir buvo.
pirmas: ryškus gvazdikėliai ,pipirai ir t.t.,
antras: nieko ,vandenukas palyginti su pirmu ir trečiu :)))
trečias: ryškus vaisiai, bananai, vaniles bublegumai ir t.t.

Prisijungę aludariai