Receptas / Best Brew Challenge (elis)
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.033
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
2.8 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 32.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 32.8 | |
BEST Heidelberg kvietinis salyklas | 39.0 | 3.000 | 32.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.150 | 1.6 | |
9.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 30 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 36.0 | 65 |
Pastabos
salinimas
38C-40C-10min
65C-45min
78->out
fermentavimas
po 3x20ltr. su tom pačiom mielėm visi, skirtingose temperatūrose(normalioje ir ribinėse)
1 fermenteris 17-19C (po kokiu 2parų pradejo gyvent)
2 fermenteris 22C (standartas)
3 fermenteris 28C-29C (po dvieju jau buvo i pabaigą)
pirmas ir trečias sumaišyti tarpusavyje, nes tokia mintis ir buvo.
pirmas: ryškus gvazdikėliai ,pipirai ir t.t.,
antras: nieko ,vandenukas palyginti su pirmu ir trečiu :)))
trečias: ryškus vaisiai, bananai, vaniles bublegumai ir t.t.
38C-40C-10min
65C-45min
78->out
fermentavimas
po 3x20ltr. su tom pačiom mielėm visi, skirtingose temperatūrose(normalioje ir ribinėse)
1 fermenteris 17-19C (po kokiu 2parų pradejo gyvent)
2 fermenteris 22C (standartas)
3 fermenteris 28C-29C (po dvieju jau buvo i pabaigą)
pirmas ir trečias sumaišyti tarpusavyje, nes tokia mintis ir buvo.
pirmas: ryškus gvazdikėliai ,pipirai ir t.t.,
antras: nieko ,vandenukas palyginti su pirmu ir trečiu :)))
trečias: ryškus vaisiai, bananai, vaniles bublegumai ir t.t.