Receptas / Rabarbarų gira
Informacija
Parametrai
OG:
1.018
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
2.3 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Rabarbarai | 10.0 | 0.900 | 64.3 | |
Billingston's Demerara cukrus | 5.0 | 0.500 | 35.7 | |
1.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
"Vilniaus maistas" kepimo mielės | 12.0 | 100 |
Pastabos
Rabarbarus supjausčiau, paviriau, palaikiau uždengęs ~ 7 litrus.
Likęs kiekis vandens - šaltas iš čiaupo.
Naudojamos mielės prastos, neskani gira gaunas. Ant pakelio parašyta, kad kilmė belgiška.
Klingų Močiutės mielės sužavėjo savo charakteriu, specialiai ieškojau, bet neradau.
Likęs kiekis vandens - šaltas iš čiaupo.
Naudojamos mielės prastos, neskani gira gaunas. Ant pakelio parašyta, kad kilmė belgiška.
Klingų Močiutės mielės sužavėjo savo charakteriu, specialiai ieškojau, bet neradau.