Receptas / Best brew repeticija
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 37.7 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.500 | 28.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 18.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 9.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.2 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 74 |
Pastabos
Idėjos iš čia
https://www.homebrewersassociation.org/forum/index.php?topic=31132.0
Pusė salykli užsalinta 62 laipsniuose 40 minučių. Tada pakelta temp iki 72 laipsnių 20 min. Atšaldyta. Supilta į likusį šaltą mentalą, kad būtų 42-45 laipsniai 40 minučių. Pakelta temp iki 50/65/72/78 laipsnių 10/40/10/10 minučių.
Virimas 90 min. Fermentuota prie 17-18 laipsnių. Pusė su wb06, kita pusė su m20 mielėm.
https://www.homebrewersassociation.org/forum/index.php?topic=31132.0
Pusė salykli užsalinta 62 laipsniuose 40 minučių. Tada pakelta temp iki 72 laipsnių 20 min. Atšaldyta. Supilta į likusį šaltą mentalą, kad būtų 42-45 laipsniai 40 minučių. Pakelta temp iki 50/65/72/78 laipsnių 10/40/10/10 minučių.
Virimas 90 min. Fermentuota prie 17-18 laipsnių. Pusė su wb06, kita pusė su m20 mielėm.
Peckelis
2021 m. Kovo 15 d.Zhiniukas
2021 m. Kovo 16 d.Peckelis
2021 m. Kovo 16 d.