Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 14 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.011
ABV:
4.0 %
IBU:
14
EBC:
7
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas 3.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.300
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.2 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 74

Pastabos

Idėjos iš čia
https://www.homebrewersassociation.org/forum/index.php?topic=31132.0

Pusė salykli užsalinta 62 laipsniuose 40 minučių. Tada pakelta temp iki 72 laipsnių 20 min. Atšaldyta. Supilta į likusį šaltą mentalą, kad būtų 42-45 laipsniai 40 minučių. Pakelta temp iki 50/65/72/78 laipsnių 10/40/10/10 minučių.
Virimas 90 min. Fermentuota prie 17-18 laipsnių. Pusė su wb06, kita pusė su m20 mielėm. 

Komentarai

  • Peckelis

    Prieš 5 sav.
    Salinimo būdas, ieškant gliukozės/bananų?
  • Zhiniukas

    Prieš 5 sav.
    Taip, bananų. Gal pavyks. :)
  • Peckelis

    Prieš 4 sav.
    Fermentacijos temperatūra tam nelabai padės. Turėtų būti balansas. Tik mielės... na, jų kamienas nelab bananais apaugęs. Labai įdomu, kaip kelios priešingybės sužais.
Prisijungę aludariai