Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.015
ABV:
6.5 %
IBU:
19
EBC:
64
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 6.000
BEST Caramel Munich I salyklas 90.7 0.350
Crystal malt 130.2 0.350
Carafa Special III Malt 1402.2 0.270
      6.970

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pacific Jade 13.0 17 60
Citra 12.0 60 0
Simcoe 13.0 60 0
Mosaic 12.5 60 0
Citra 12.0 70 0
Mosaic 12.5 70 0
Simcoe 13.0 70 0
      407  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M44 US West Coast 12.0 77
Mangrove Jack's M44 US West Coast 12.0 77

Pastabos

22l vandens

Salinimas:
50°C- 30min
68°C - 60min
75°C - 10 min
Papildyti tekinant 11.6l @75°C

Virti 90min

Fermentuojam prie kambario temp
Palaukite, kol gravity pasieks 1,020 ar mažiau idekite (70 g „Citra“, 70 g „Simcoe“, 70 g mozaikos) sausam apyniavimui. Leiskite fermentuotis dar tris dienas
Prisijungę aludariai