Receptas / Black IPA
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 13 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 6.000 | 86.1 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.7 | 0.350 | 5.0 | |
Crystal malt | 130.2 | 0.350 | 5.0 | |
Carafa Special III Malt | 1402.2 | 0.270 | 3.9 | |
6.970 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M44 US West Coast | 12.0 | 77 | |
Mangrove Jack's M44 US West Coast | 12.0 | 77 |
Pastabos
22l vandens
Salinimas:
50°C- 30min
68°C - 60min
75°C - 10 min
Papildyti tekinant 11.6l @75°C
Virti 90min
Fermentuojam prie kambario temp
Palaukite, kol gravity pasieks 1,020 ar mažiau idekite (70 g „Citra“, 70 g „Simcoe“, 70 g mozaikos) sausam apyniavimui. Leiskite fermentuotis dar tris dienas
Salinimas:
50°C- 30min
68°C - 60min
75°C - 10 min
Papildyti tekinant 11.6l @75°C
Virti 90min
Fermentuojam prie kambario temp
Palaukite, kol gravity pasieks 1,020 ar mažiau idekite (70 g „Citra“, 70 g „Simcoe“, 70 g mozaikos) sausam apyniavimui. Leiskite fermentuotis dar tris dienas